Pie de «pollastre»

INGREDIENTS

    • 250 grs de Pulled Chicken de Linda McCartney
    • 400 grs de xampinyons
    • 1 carbassó gran
    • 1 ceba gran
    • 1 llauna de blat de moro
    • 1 brick de Oatly, crema de llet de civada
    • 1 làmina de «massa quebrada», també es pot fer amb pasta de full
    • Sal, pebre negre 1 cullerada de postres d'alfàbrega seca i oli d'oliva

      PREPARACIÓ

      Tallar la ceba en juliana, el carbassó a cuadrets no massa petits i els xampinyons a quarts.

      Posar un rajolí d'oli a una paella gran i sofregir la ceba, i quan comenci a a estar transparent, afegir-hi el carbassó, esperar un parell de minuts i incorporar-hi els xampinyons i el pulled chicken, donar-li unes voltes i tapar la cassola. Deixar-ho coure uns 4 minuts i afegir-hi la crema de llet, el blat de moro (ben escorregut), sal i pebre al gust i l'alfàbrega.

      Remenar-ho poc a poc per no desfer el carbassó i deixar que cogui tot junt de 3 a 5 minuts a foc mig baix. Apagar el foc i corregir de sal i espècies.

      Deixar-ho refredar.

      Pre-escalfar el forn a 200º, desplegar la massa i folrar un motlle, omplir-lo amb el farcit, tancar amb la massa que sobra pels costats, pintar-ho amb llet vegetal i enfornar fins que estigui daurat uns 35 minuts (els primers 20 minuts tapat amb paper d'alumini, perquè no es cremi)