Espagueti amb soja texturitzada, pinya, bolets i curry 

INGREDIENTS

    Ingredients per a 3 persones:

    • 250 grs. d'espagueti,
    • 350 grs. de gírgoles,
    • 100 de soja texturitzada gruixuda,
    • 4 rodanxes de pinya en almíbar i
    • 1 taceta del seu suc,
    • 4 alls,
    • 2 cullerades de Garam Masala,
    • un polsim d'alfàbrega,
    • una llauna petita de llet de coco
    • i sal al gust

      PREPARACIÓ

       

      Hidratar la soja en aigua durant 30 minuts, escórrer i reservar.

      Pelar els alls i tallar-los a làmines. Posar un rajolí d'oli a la paella i saltejar-los un parell de minuts. Afegir-hi la soja texturitzada, remenar i deixar-ho sofregir uns 7 minuts. Afegir els bolets i deixar que s'enrosseixin una mica, abaixar el foc, afegir la pinya tallada a daus amb el seu suc, les espècies i la llet de coco, remenar-ho bé i deixar-ho coure junt uns 10 minuts.

      Saltejar-ho uns minuts amb els spagueti que ja haurem bullit i servir.