Espagueti amb soja texturitzada, pinya, bolets i curry
INGREDIENTS
Ingredients per a 3 persones:
- 250 grs. d'espagueti,
- 350 grs. de gírgoles,
- 100 de soja texturitzada gruixuda,
- 4 rodanxes de pinya en almíbar i
- 1 taceta del seu suc,
- 4 alls,
- 2 cullerades de Garam Masala,
- un polsim d'alfàbrega,
- una llauna petita de llet de coco
- i sal al gust
PREPARACIÓ
Hidratar la soja en aigua durant 30 minuts, escórrer i reservar.
Pelar els alls i tallar-los a làmines. Posar un rajolí d'oli a la paella i saltejar-los un parell de minuts. Afegir-hi la soja texturitzada, remenar i deixar-ho sofregir uns 7 minuts. Afegir els bolets i deixar que s'enrosseixin una mica, abaixar el foc, afegir la pinya tallada a daus amb el seu suc, les espècies i la llet de coco, remenar-ho bé i deixar-ho coure junt uns 10 minuts.
Saltejar-ho uns minuts amb els spagueti que ja haurem bullit i servir.