Kebab de yuba
INGREDIENTS
Ingredients pel Kebab
- 200 gr de yuba o pell de soja seca
- 2 cullerades d'oli de gira-sol
- 1'5 cullerada sopera d'espècies per pollastre (o mix d'espècies similars)
- 1'5
culleradeta
de postre
de farigola
- 1'5 culleradeta de postre d'all en pols
- 1'5
culleradeta
de postre
de fum líquid
- 2'5 cullerada sopera de salsa de soja
- Un rajolí d'oli
d'oliva
- sal
- pebre
- 6 «fajitas»
Ingredients per la salsa
- 1 Iogurt de soja sense ensucrar
- 1'5 culleradeta de postre d'espècies per Tsatziki
- un polsim de sal
PREPARACIÓ
Deixar
en remull la yuba
durant
una hora, en aigua calenta.
Un
cop hidratada la colem i tallem a trossos o piquem gruixuda amb un
ganivet, posem la salsa de soja,
totes les espècies, l'oli, el
fum líquid i el pebre mòlt, de
moment no posem sal, remenem,
tapem i deixem macerar durant
una hora.
En una paella gran posem un rajolí d'oli d'oliva i la yuba, amb la mica de suc que hagi quedat de la maceració, cuinar-la durant uns 15 minuts remenant de tant en quant, si quedés seca, afegir unes gotes de salsa de soja. Provar i si necessita una mica de sal, que no n'hem posat doncs la soja ja aporta salabror, afegir-ne un punt.
És important que quedin parts una mica més torrades, perquè tingui la textura d'un kebab.
Escalfar les fajitas uns segons al microones i ja es poden muntar, posar la yuba al centre de la fajita, un parell de cullerades de salsa de iogurt al damunt i enrotllar