Kebab de yuba 

INGREDIENTS

    Ingredients pel Kebab

    • 200 gr de yuba o pell de soja seca
    • 2 cullerades d'oli de gira-sol
    • 1'5 cullerada sopera d'espècies per pollastre (o mix d'espècies similars) 
    • 1'5 culleradeta de postre de farigola
    • 1'5 culleradeta de postre d'all en pols
    • 1'5 culleradeta de postre de fum líquid
    • 2'5 cullerada sopera de salsa de soja
    • Un rajolí d'oli d'oliva
    • sal
    • pebre
    • 6 «fajitas»

    Ingredients per la salsa

    • 1 Iogurt de soja sense ensucrar
    • 1'5 culleradeta de postre d'espècies per Tsatziki
    • un polsim de sal

      PREPARACIÓ

      Deixar en remull la yuba durant una hora, en aigua calenta.
      Un cop hidratada la colem i tallem a trossos o piquem gruixuda amb un ganivet, posem la salsa de soja, totes les espècies, l'oli, el fum líquid i el pebre mòlt, de moment no posem sal, remenem, tapem i deixem macerar durant una hora.

      En una paella gran posem un rajolí d'oli d'oliva i la yuba, amb la mica de suc que hagi quedat de la maceració, cuinar-la durant uns 15 minuts remenant de tant en quant, si quedés seca, afegir unes gotes de salsa de soja. Provar i si necessita una mica de sal, que no n'hem posat doncs la soja ja aporta salabror, afegir-ne un punt.

      És important que quedin parts una mica més torrades, perquè tingui la textura d'un kebab.

      Escalfar les fajitas uns segons al microones i ja es poden muntar, posar la yuba al centre de la fajita, un parell de cullerades de salsa de iogurt al damunt i enrotllar