«VEDELLA» AMB CEBA, ESTIL JAPONÈS


INGREDIENTS

    • 200 grs de soja texturitzada plana, de la fosca
    • 1 ceba gran
    • 1 got de salsa de soja
    • 1/2 got de vi blanc
    • 1/2 got d'aigua
    • 1 cullerada sopera de suc de gingebre

      PREPARACIÓ

       

      Posar la soja texturitzada a hidratar uns 25 minuts, Quan estigui estovada, tallar-la a tires primetes.

      En un bol, posar la salsa de soja, l'aigua, el vi blanc i el suc de gingebre, afegir les tires de soja texturitzada i remenar perquè s'impregni bé. Deixar-ho marinant un mínim d'una hora.

      Tallar la ceba en juliana i sofregir-la amb una mica d'oli, quan comenci a ser transparent, afegir-hi les tires de soja, remenar i deixar-ho coure tot junt uns 15 minuts, si ho trobem massa salat, es pot afegir una mica més d'aigua o bé una cullerada de xarop d'atzavara. Menjar acompanyat d'arròs.

      Nota: per fer el suc de gingebre, pelar un tros d'arrel d'un centímetre i ratllar-lo. Agafar la ratlladura i esprémer-la amb les mans